Βραβεία Ποιότητας 2018 Εξαγωγές
10 Jan 2019 In News
Βραβεία Ποιότητας 2018 Εξαγωγές

Η Κύπρος στα ποτήρια της υφηλίου


Η ΚΕΑΝ έχει καθιερωθεί στον κόσμο της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού για τη γεύση, τη συνέπεια, τη σταθερότητα, αλλά και την καλή ποιότητα όλων της των προϊόντων. Μέλημα τους είναι το υγιεινό ξεδίψασμα με ποιοτικά προϊόντα όπως τα αναψυκτικά, οι χυμοί, τα νέκταρ και άλλα. Η εταιρεία χρησιμοποίει τις πιο σύγχρονες αμερικανικές τεχνικές χυμοποίησης εσπεριδοειδών, που είναι πορτοκάλια, λεμόνια, γκρέιπφρουτ άσπρα και κόκκινα αλλά και μανταρίνια και στη συμπύκνωση των χυμών σε concentrate. Ακολούθως φυλάσσονται στους -18 βαθμούς Κελσίου σε βαρέλια κλειστά και χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο μέχρι την επόμενη χυμοποίηση.

Μέσα στα 70 χρόνια χυμοποίησης το εργοστάσιο έχει εξελίξει και δικά τους μηχανήματα αλλά και μεθόδους για καλύτερο αποτέλεσμα. Τα προϊόντα τους εξάγονται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους, έχοντας τζίρο γύρω στα 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Η εξαγωγική τους διαδικασία γίνεται από το έμπειρο ειδικό τμήμα εξαγωγών στο εργοστάσιο τους. Ο διευθυντής εξαγωγής, παραγωγής και άλλοι υπεύθυνοι συναντούν τους πελάτες τους στις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, όπου έχουν πάντοτε παρουσία ώς εκθέτες. Ο όγκος των εξαγωγών τους, αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο.

Η κα Κικούλα Κότσαπα, Πρόεδρος Ομίλου Εταιριών ΚΕΑΝ

Η κατεύθυνση προς εξαγωγές στην ΚΕΑΝ αρχίζει από το 1950. Ο εξαγωγικός προσανατολισμός ήταν και είναι τόσο σημαντικός, όσο και οι πωλήσεις στην εισαγωγική αγορά. Συμπληρώνουν τις παραγωγικές μας δυνατότητες και μεγαλώνουν το εύρος των δραστηριοτήτων τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ΚΕΑΝ είναι πάντα μέρος του κοινωνικού συνόλου ως κοινωνικός εταίρος και είναι πάντα παρούσα σε όλες τις δράσεις. Η ΚΕΑΝ ως βιομηχανία άπτεται των προσπαθειών της για πράσινη βιομηχανία. Ο ρόλος της ΚΕΑΝ προς τη νέα γενιά εξελίσσεται μέσα από περιβαλλοντικά προγράμματα με μοναδικό τρόπο επικοινωνίας προς τα παιδιά.