ΚΕΑΝΙΤΑ στα σχολεία
01 Jun 2019 In News
ΚΕΑΝΙΤΑ στα σχολεία
Δημιουργικό εκπαιδευτικό υλικό στα σχολεία  από την ΚΕΑΝΙΤΑ και τις εκδόσεις Γνωσιτεχνία
 
Ως υπεύθυνο brand, στοχεύοντας δυναμικά στη σωστή διαπαιδαγώγηση των μελλοντικών γενεών της Κύπρου, η ΚΕΑΝΙΤΑ ξεκινά συνεργασία με την ομάδα των εκδόσεων Γνωσιτεχνία. Μαζί προγραμμάτισαν και σχεδίασαν ένα διασκεδαστικό και συνάμα εκπαιδευτικό  βιβλιαράκι για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και δημοτικού.
 
Το υλικό περιλαμβάνει μια σειρά από παιδικές, χαρούμενες ιστορίες με βασικούς χαρακτήρες και πρωταγωνιστές την ΚΕΑΝΙΤΑ και την παρέα της, που -με τον Βατραχογιάννη συνεργό- θα βρεθούν κοντά στα παιδιά των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της Κύπρου για να ταξιδέψουν μαζί στον μαγικό κόσμο της γνώσης και της δημιουργίας. Ένα μαγικό ταξίδι που θα χαρίσει στους μικρούς μαθητές μαγεία και ζωντάνια.
 
Ανάλογο εκπαιδευτικό υλικό θα αποσταλεί και στα 15,000 μέλη του Kids Club της ΚΕΑΝΙΤΑ, που θα λάβουν από ένα βιβλίο των εκδόσεων Γνωσιτεχνία που ανταποκρίνεται στην ηλικία τους. Συγκεκριμένα, τα παιδιά μεταξύ 3 - 8 χρονών θα λάβουν ένα δομημένο εκπαιδευτικό βιβλιαράκι δραστηριοτήτων, με τίτλο: «Η ΚΕΑΝΙΤΑ στον Πλανήτη Ζήτα», ενώ τα παιδιά ηλικίας 9 - 11 χρονών θα ταξιδέψουν στην αρχαία Ελλάδα και θα γνωρίσουν με την ΚουκουΑθηνά τις Εσπερίδες, μέσα από το βιβλίο: «Η ΚΕΑΝΙΤΑ φρουρεί τα Μήλα των Εσπερίδων».
 
Η αυθεντικότητα και η παιδικότητα του χαρακτήρα της ΚΕΑΝΙΤΑ αποτελεί το βασικό στοιχείο της επιρροής του στα παιδιά, ένα στοιχείο το οποίο αξιοποιεί η εταιρεία για να κτίσει μαζί τους μια στενή σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας και να βοηθήσει έτσι στην αποτελεσματική μετάδοση σημαντικών μηνυμάτων σε αυτά.
 
«Ως εταιρεία νιώθουμε πως η αγάπη, που μας χαρίζουν εδώ και τόσα χρόνια τα παιδιά όλων των ηλικιών, έρχεται με μία τεράστια ευθύνη που μας έχει οδηγήσει στη δημιουργία καναλιών για μια συνεχή και σταθερή επικοινωνία μαζί τους. Ως αποτέλεσμα, έχει αναπτυχθεί μια αμφίδρομη σχέση που, πέρα από το ευχάριστο συναίσθημα που προσφέρει στα παιδιά, νιώθουμε ότι οφείλει να συμβάλλει με θετικό τρόπο στην καλλιέργεια και την ανάπτυξη τους» δηλώνει με ικανοποίηση η κ. Μαρία Οδυσσέως, Debuty Marketing Manager της ΚΕΑΝ, προσθέτοντας: «Γι’ αυτό και στηρίζουμε με μεγάλη χαρά πρωτοπόρες πρωτοβουλίες που αφορούν θέματα περιβάλλοντος, υγείας, κοινωνικής προσφοράς και φυσικά εκπαίδευσης. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο έχουμε προχωρήσει στην παραγωγή ειδικού εκπαιδευτικού υλικού σε συνεργασία με τις εκδόσεις Γνωσιτεχνία, που καταφέρνει να μεταδώσει χρήσιμες γνώσεις στα παιδιά με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο».
 
Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/dimioyrgiko-ekpaideytiko-yliko-sta-sholeia-apo-t