ΚΕΑΝ Σημερα

Με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει 76 κορυφαίας ποιότητας προϊόντα σε συσκευασία τελευταίας τεχνολογίας με μοντέρνο design, η KEAN έχει όλα τα εφόδια για να δραστηριοποιείται στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πέρα από αυτή.Κατά τη διάρκεια των 66 χρόνων ζωής της, η KEAN Soft Drinks Ltd επεκτάθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε, φτάνοντας στο σημερινό της μέγεθος, παρά τον συνεχή ανταγωνισμό από διεθνή brands. Σήμερα η γκάμα των προϊόντων της, με τη γνωστή τους ποιότητα και εμφάνιση , ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα και αποτελεί σημείο αναφοράς.Με τα 66 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή, τη δέσμευση στην ποιότητα, καθώς και το επιτυχημένο μάρκετινγκ, η ΚΕΑΝ κέρδισε την αφοσίωση παλιών και νέων πελατών, μια αφοσίωση βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα.

 

Η τοπική διανομή, με την υποστήριξη έντονης εμπορικής δραστηριότητας, επιτρέπει τη συνεχή ανάπτυξη των πωλήσεων σε όλους τους τύπους καταστημάτων. Η έρευνα αγοράς και η δημιουργική σκέψη συνδυάζονται για να κρατήσουν το brandμοντέρνο και τα προϊόντα πάντα δημοφιλή τόσο ανάμεσα στη νέα γενιά όσο και στις προηγούμενες.

 

 

 

 Φιλοσοφια

 


Ως εταιρικά υπεύθυνο μέλος της κοινότητας, η εταιρεία υποστηρίζει πολλές κοινωνικές, εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση ή φιλοξενία εκδηλώσεων με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για εκπαιδευτικούς, αθλητικούς και διατροφικούς σκοπούς. Σαν κύριο σκοπό κοινωνικής υπευθυνότητας η ΚΕΑΝ μέσω του προγράμματος ‘η ΚΕΑΝΙΤΑ σκέφτεται πράσινα’ κινητοποιεί σχολεία με εξειδικευμένες καμπάνιες και μέσω του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού αλλά και μαζί με την GreenDotCyprus. Λειτουργεί επίσης την διαδραστική έκθεση Eco–δρόμιο με περιβαλλοντικά θέματα που φιλοξενεί χιλιάδες  μαθητές σχολείων κάθε χρόνο.

Ως υπεύθυνος εργοδότης, η εταιρία διοργανώνει σεμινάρια και εκπαιδευτικές διαλέξεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό, για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνογνωσίας και της δημιουργικότητας των εργαζομένων, τόσο για το επαγγελματικό, όσο και το προσωπικό τους όφελος.

 

 
Ως ενεργός κοινωνικός εταίρος, η εταιρεία διαθέτει το χώρο του εργοστασίου για εκπαιδευτικούς σκοπούς, για τη διεξαγωγή συνεδρίων και κοινωνικών δραστηριοτήτων, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση της γνώσης. Το Μουσείο ΚΕΑΝ συμβάλλει στην κατανόηση των φυσικών προϊόντων, τη μυθολογία τους, τη βιολογία και την ιστορία τους, μέσα από τα 66 χρόνια ζωής της ΚΕΑΝ. 
 
 Ως συνετός παραγωγός ο οποίος παρασκευάζει προϊόντα βασισμένα σε φυσικές πρώτες ύλες,η εταιρεία νιώθει περήφανη που συμβάλλει στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των τριών τελευταίων γενιών καταναλωτών.
 
 
 
 

Σήμερα, τα προϊόντα KEAN έχουν παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες (βλέπε εξαγωγές), ενώ η παραγωγική δυνατότητα μπορεί να προσφέρει συνεργασία και στις υπηρεσίες συσκευασίας.

Η ΚΕΑΝ τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω θυγατρικών εταιρειών. 
Η σειρά χυμών Prima και τα αλλαντικά Kristi καθώς και τα ελληνικά γιαούρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KEAN Food Link ltd. Τα παγωμένα προϊόντα ψαριού και ο καπνιστός σολομός Sarels και Mister Fish, τα προϊόντα κοτόπoυλου  SFC και τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KFL Logisitics ltd.
Επίσης, η ΚΕΑΝ ανέλαβε την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή των γνωστών προϊόντων HEINZ, AMOY, Farley’s, HP, Lea & Perrins, Green Cola, Fox’s biscuits, iMee, λάδια ‘Το Λαμπερό’, και Natures Path στην κυπριακή αγορά. 

 

Η ΚΕΑΝ μοιράζεται τις αξίες μιας οικογενειακής επιχείρησης που είναι φιλική απέναντι στους συνεργάτες, τους υπαλλήλους και τους καταναλωτές, διατηρώντας τη φιλοσοφία της, αλλά και το πάθος της για τη γεύση και την ποιότητα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κυπριακής κουλτούρας.