Παραγωγή

Χυμοποίηση

 

 

1. Λόγω της  παραδοσιακής σχέσης της με τον αγροτικό κόσμο, η KEAN διασφαλίζει την επιλογή προσοντούχων προμηθευτών για όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.

2.  H KEAN δουλεύει στενά με τους καλλιεργητές για να ελέγχει τις διαδικασίες ανάπτυξης των εσπεριδοειδών και της ωρίμανσης των φρούτων, ενώ βρίσκονται ακόμα πάνω στα δέντρα στις περιοχές όπου καλλιεργούνται. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, η ΚΕΑΝ επιλέγει τα καλύτερα φρούτα από φυτείες με εγκεκριμένες περιβαλλοντικές πρακτικές.

3.  Η χυμοποίηση είναι εξαιρετικά ακριβής καθώς μόνο σωστή επεξεργασία μπορούν τα φρούτα  να διατηρήσουν την ποιότητα τους και την αρχική τους θρεπτική αξία. Στη συνέχεια ο χυμός συμπυκνώνεται προσεκτικά και συσκευάζεται μαζικά σε ειδικά επενδυμένα βαρέλια. Η διαδικασία συντήρησης γίνεται σε περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας, χωρίς έκθεση στον ήλιο ώστε η ποιότητα του χυμού να μην μεταβάλλεται ούτε σε αυτό το στάδιο.

4.    Γίνεται επεξεργασία και καθαρισμός των αιθέριων ελαίων κατά τη διαδικασία χυμοποίησης.

5.   Συλλέγονται οι φλούδες  των φρούτων για να χρησιμοποιηθούν ως πηγή βιταμίνης C σε ζωοτροφές και λιπάσματα.

 

TetraPak

 

Η διαδικασία εγκυτίωσης των χυμών  είναι μια εξαιρετικά σύνθετη διαδικασία λόγω της φύσης των προϊόντων και των αναγκών παστερίωσης και αποστείρωσης  που διατηρούν τους χυμούς χωρίς καμία πρόσθεση συντηρητικών.  .  Όλοι οι κανονισμοί του συστήματος HACCP τηρούνται αυστηρά σε αυτή την κλειστή περιοχή παραγωγής.

Τα μεγέθη κυμαίνονται από 250 mlκαι 375 mlμέχρι 1 λίτρο. Όλες οι γραμμές είναι πλήρως αυτοματοποιημένες με πλήρη βοηθητικό εξοπλισμό για καλαμάκια, πώματα και πολύ-συσκευασίες.

 

 

 

 

Αναψυκτικά

 

Το γυάλινο μπουκάλι ήταν  η πιο παραδοσιακή συσκευασία των αναψυκτικών της KEAN. Έχει ένα μοναδικό σχήμα με τρία δακτυλίδια στο κέντρο και μπορεί να επιστραφεί στον χώρο πώλησης μετά την κατανάλωση του αναψυκτικού. Σήμερα το γυαλί αντικαταστάθηκε από το το πλαστικό  PETΗ σήραγγα παστερίωσης της γραμμής του αλουμινένιου κουτιού επιτρέπει στα προϊόντα να παστεριωθούν αντί να συντηρηθούν. Τα αναψυκτικά της πορτοκαλάδας, λεμονάδας και μανταρινάδας δεν έχουν καθόλου συντηρητικά, γεγονός που τα κάνει μοναδικά αλλά και μια υγιεινή επιλογή για τον απαιτητικό καταναλωτή τελευταία εξέλιξη στα μπουκάλια, η συσκευασία PET, που βγαίνει σε πολλά μεγέθη και σχήματα, αφού γεμίσει σε μεγάλες ταχύτητες, μπορεί να καλυφθεί ολόκληρη με κάλυμμα ακριβείας που επιτρέπει στο μπουκάλι να αποκτήσει μια ολοκαίνουρια εμφάνιση. Τα ολόσωμα καλύμματα προστατεύουν το περιεχόμενο από τον ήλιο και προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για σχεδιασμό της εικόνας του μπουκαλιού.

 

 

 

Αποθήκευση & Logistics

Ο αποθηκευτικός χώρος, που είναι διαχωρισμένος ανά συσκευασία, προϊόν και προορισμό, έχει ελεγχόμενη θερμοκρασία και τηρεί τα πρότυπα υγιεινής του συστήματος HAACP.